Aannemer-Aerdenhout-logo-nieuw

Schilder Aerdenhout

Iedereen kan een muurtje schilderen, maar een schilder inhuren in Aerdenhout kan u veel tijd en werk besparen. Misschien heeft u geen tijd om zelf aan het schilderen te gaan of wilt u simpelweg zeker weten dat het goed gebeurt. Professionele schilders zoals wij kunnen u kleuradvies geven, gebruiken de beste materialen en gereedschappen en klaren de klus snel en vakkundig. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want uw interieur is in goede handen. Denkt u eraan een professionele schilder in Aerdenhout in te schakelen voor uw klus? Dan bent u hier op de juiste plek beland, want wij frissen uw interieur weer helemaal op. En dat voor een hele betaalbare prijs.

Ga snel naar

Heeft u een schilder in Aerdenhout nodig?

Misschien twijfelt u nog of u een schilder in wilt huren voor uw klus of dat u het liever zelf doet. Een kleine schilderklus doet u in een dag, maar het wordt al snel anders als u meerdere muren wilt opknappen. Daarbij mist u toch de kennis en ervaring die een professionele schilder wel heeft.
Doet u de klus zelf, dan bespaart u kosten, maar dat betekent wel dat u zelf naar de winkel moet om de materialen te halen, dat u de werkzaamheden zelf uit moet voeren en dat u daar voor een tijd lang al uw vrije tijd in moet steken. Wat als er iets mis gaat? In veel gevallen is het inhuren van een professionele schilder in Aerdenhout een beter idee. U moet er inderdaad wat meer voor betalen, maar het resultaat is vaak beter en u bent geen kostbare tijd kwijt.

Daarom huurt u het beste een schilder in Aerdenhout in:

Werkzaamheden schilder Aerdenhout

Wij zijn een schilder in Aerdenhout en omgeving en we hebben al een groot aantal klanten aan een schitterend fris interieur geholpen. U zult versteld staan van hoe groot het verschil is als u uw muren een make-over geeft. Schilders doen echter meer dan het verven van muren alleen en er zijn een groot aantal klussen binnen en buiten die wij graag van u overnemen. Misschien wilt u uw trap laten schilderen of zijn uw kozijnen buiten aan een nieuwe laag verf toe? Daarbij brengen we ook advies uit en schakelt u ons ook in voor het onderhouden van uw schilderwerk. 

Als schilder in Aerdenhout hebben we al verscheidene klanten geholpen en tevreden achtergelaten. Hier vindt u een lijstje met de meest gangbare werkzaamheden die we in uw regio aanbieden:

We schilderen buiten en binnen

Er is een groot verschil tussen schilderwerk buiten en binnen. Buiten zijn de omstandigheden niet altijd goed en staan de geschilderde oppervlakten aan veel zwaardere omstandigheden bloot. Uw gevelmuren moeten bijvoorbeeld veel vaker geschilderd worden dan uw muren binnen, simpelweg doordat deze te maken krijgen met neerslag, zon, wind en grote temperatuurverschillen. We gebruiken buiten dan ook andere materialen dan binnen en zorgen ervoor dat uw gevelmuren zo lang mogelijk mooi blijven voordat ze opnieuw een verfbeurt nodig hebben. Hetzelfde geldt voor al het hout buiten dat moet worden beschermd.

Binnen zijn de opties heel anders. U heeft daar de keuze uit een groot aantal materiaalsoorten en ook schitterende verfsoorten die een bepaald effect op uw muur creëren. Deze keuze is buiten wat minder groot. De verfsoorten die binnen gebruikt worden zijn vaak ook wat goedkoper, omdat ze geen of een minder grote beschermende functie moeten hebben. Wij bieden schilderwerk aan zowel binnen als buiten. Wij zijn een schilder in Aerdenhout die beschikking heeft over alle gereedschappen, machines en verfsoorten om er altijd een succes van te maken. Zelfs als het weer even niet meezit.

Schilder Aerdenhout kosten

Als u ons vertelt wat u nodig heeft, kunnen we exacter ingaan op de prijs die u betaalt als u uw verfwerkzaamheden door ons laat uitvoeren. Geen project is hetzelfde en we gaan graag met u in gesprek over de verschillende opties die u heeft, de technieken die we kunnen toepassen en de apparaten die we daarvoor kunnen gebruiken. Wist u dat we uw muren ook kunnen spuiten in plaats van sausen? Dat is goedkoper, het resultaat is schitterend en daarbij is het nog sneller ook. 

We bespreken alle opties graag met u en sturen u een vrijblijvende offerte, mocht u dat willen. Daarin staat exact aangegeven hoeveel u voor elk onderdeel van de klus betaalt en waarom. Tot dan toe kunt u de onderstaande tabel raadplegen en zo een inschatting maken van de kosten die u maakt als u een schilder in Aerdenhout inschakelt. De prijzen zijn inclusief materiaal en btw.

Soort schilderklusPrijs: incl. materiaal en btw
Binnen schilderen€ 30,- per m2
Buiten schilderen€ 35,- per m2
SauswerkV.a. € 10,- per m2
SpuitwerkV.a. € 6,- per m2

Vrijblijvende offerte?

Laat u uw muren sausen of spuiten?

Een belangrijke keuze die u moet maken als u uw muren van een nieuwe kleur wilt voorzien, is of u een schilder in Aerdenhout wilt inhuren om ze te sausen of te spuiten. Als u uw muren laat sausen, dan wordt de verf aangebracht met een roller of met een kwast. Laat u ze spuiten, dan wordt dat gedaan met een hogedruk machine die de verf tegen de muur spuit. Beide opties hebben voor- en nadelen en worden in verschillende situaties toegepast.

Sauswerk

Als u een klein oppervlak heeft dat geschilderd moet worden, dan kiest u meestal voor sauswerk. Er moet dan minder worden afgeplakt en omdat de klus niet te lang duurt, is deze ook niet erg zwaar. Sauswerk is wat duurder dan spuitwerk en dat komt doordat het arbeidsintensiever is. Met sausen kan een vakkundige schilder in Aerdenhout verschillende effecten op de muur aanbrengen.

Spuitwerk

Veel mensen kiezen een schilder in Aerdenhout voor spuitwerk als het een groot oppervlak betreft. Het is bijvoorbeeld een ideale optie als u een nieuwbouwwoning aan het bouwen bent. Alles moet echt goed worden afgedekt omdat er nogal wat spuitnevel vrij komt. Het resultaat is egaal en u kunt ook een korrel aan de verf laten toevoegen voor een interessant reliëf op uw muur. Spuitwerk kan in verschillen de kleuren worden uitgevoerd, is minder arbeidsintensief, maar er is ook minder variatie mogelijk.

Een onderhoudscontract

Schilderwerk dient onderhouden te worden en wilt u zeker weten dat dit er altijd mooi en verzorgd uitziet, dan sluit u bij ons een onderhoudscontract af. Wij worden dan uw vaste schilder in Aerdenhout en houden uw schilderwerk tijdig bij. U hoeft nergens aan te denken, want wij nemen contact op met u als het weer tijd is om wat te doen. We zorgen ervoor dat uw hout buiten goed wordt verzorgd, dat uw muren, deuren en kozijnen er binnen altijd netjes uit zien en dat u nooit te maken krijgt met achterstallig onderhoud. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn de schilder in Aerdenhout voor u. Via deze pagina en het onderstaande contactformulier stelt u gemakkelijk uw vragen en vraagt u een vrijblijvende offerte aan voor uw klus. U verplicht zich nergens toe, want u gaat pas officieel met ons verder als u deze offerte besluit te accepteren. Wilt u de zaken liever telefonisch bespreken, dan kunt u ons ook bellen op het telefoonnummer onder aan deze pagina. We komen graag bij u langs om uw interieur nieuw leven in te blazen.

Aannemer Aerdenhout

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.